2017-09/dymosan

Biokill –desifiointiliina koville pinnoille

Laadukas kyllästetty imukykyinen liina, joka samanaikaisesti liuottaa, tuhoaa, desinfioi bakteeripesiä naarmuttamatta pintaa. Tuhoaa sitkeimmät ja vaarallisimmatkin bakteerit ilman leviämisen vaaraa.

Tämä on Biokill

Biokill-desinfiointiliinat tuhoavat vaaralliset bakteeripesäkkeet ja infektioiden aiheuttajat kaikilta kovil– ta pinnoilta. Biokill-desinfiointiliina on pehmeä laadukas imukykyinen non-wowen liina (polypropeeni), joka on kyllästetty desinfiointi-aineella. Liina ei naarmuta ja on lievästi tuoksuva. Ei jätä jäämiä. Kertakäyttöiset liinat ovat kätevässä rasiassa, josta niitä on helppo ottaa. Biokill-desinfiointiliinat täyttävät ruuanlaittoa koskevat BSI-standardit. (sekä koti- että laitoskäyttö).

Kohderyhmät
Ravintolat, suur-keittiöt, julkiset tilat, koulut, sairaalat, catering, vanhusten kodit, laboratoriot, Ravintolat, suur-keittiöt, julkiset tilat, koulut, sairaalat, catering, vanhusten kodit, laboratoriot, hotellit, ambulanssit, eläinlääkärit, ym.

Käyttökohteet
Kiinteät kohteet (esim.laitteet, käsikahvat, sängyt, pyörätuolit ym.), ei huokoisille pinnoille.

Mitkä ovat Biokill-liinojen keskeiset ominaisuudet ja edut?

  • Biokill-desinfiointiliinat puhdistavat ja suojaavat pinnat.
  • Desinfiointiaine on testattu standardin BS EN 1276 mukaisesti.
  • Liinat suojaavat seuraavia eliöitä vastaan: Staphylococcus aureus (MRSA), Clostridium difficile (C. dif), Listeria monocytogenes, Salmonella enteritidis, Tuberku-loosi, HIV influenssa ( m.m. Hong Kong ), Koiran parvoviirus (Parvo), Escherichia coli, Enter-ococcus hirae, Hepatiitti B & C,Newcastlen tauti (lintujen sairaus).
  • Mieto tuoksu.
  • Ihanteellinen alueilla, joille puhdas ja bakteeriton ympäristö on keskeisen tärkeä: elintarviketeollisuus, ravintolat, hoitokodit, -laitokset, eläinlääkäreiden toimipaikat, jne.
  • Liina sopii kaikille koville pinnoille, esim. laminaatit, emalit, laatat, posliinin, ruostumattoman teräksen jne