2017-09/seal-a-magic

SEAL-A-MAGIC katonpaikkaus

SEAL-A-MAGIC on monikäyttöinen paikkausmassa, joka voidaan levittää säässä kuin säässä: Halkeamat, liikkumisvauriot, ruostuneet tai vuotavat rännit ja kourut, katteet, pellitykset jne.

SEAL-A-MAGIC on kuiduin vahvistettu bitumiemulsio jolla saadaan katto veden pitäväksi kovissakin olosuhteissa. SEAL-A-MAGIC soveltuu eri katemate-riaaleille: asfaltti, huopa-, mineriitti-, metalli- ja tiilikatteet. 

HYÖDYT: • Voidaan levittää säällä kuin säällä. • Erinomainen ennaltaehkäisy heikoille kohteille ja ongelmakohteille. • Kestävä, joustava ja nopea. ● Erin-omainen tarttuvuus. • Välittömästi vedenkestävä. • Pitkä-aikainen. • Loistava peitto. • Monikäyttöinen. ● Ensiapu katon vedenpitävyyteen.

Käyttöohjeet:

PUHDISTAMINEN:

Puhdista pinnat huolellisesti (alue jolle tuote levitetään) liasta, pölystä, ruosteesta, ym. Tuotetta voidaan myös levittää kostealle pinnalle sekä veden alla. Ei vaadi pinnan primerointia.

LEVITTÄMINEN:

Tuotetta voidaan levittää lastalla tai (harjalla) suoraan pakkauksesta, vähintään

3 mm:n paksuudella. Työkalut voidaan puhdistaa parafiinillä tai spriillä.

PELLITYS:

Levitä vähintään 3mm paksuudella. 100mm – 200mm kaikkiin suuntiin paikkauksesta. 25mm - 50mm yli pellityksen yläpuolelle.

REUNAT:

Levitä vähintään 6mm paksuudella koko reunan päälle  ja 50mm kaikkiin suuntiin paikkauksesta. Liitokset ja päällekkäiset kattomateriaalit. Levitä 12mm paksuudella ja 50mm kaikkiin suuntiin paikkauksesta.

KOURUT JA RÄNNIT:

Levitä 3mm:n paksuudella vaurioituneelle pinnalle. Koskee myös pystysuorat pinnat.

HALKEAMAT JA REIÄT:

Pienet: Levitä väh. 6mm paksuudella kohteiden päälle ja 50mm yli paikkauksen kaikkiin suuntiin. ISOT: Levitä väh. 6 mm paksuudella, vahvista verkolla /paikkauskankaalla ja toista levittäminen.

VESIKOURUJEN LIITOKSET

Levitä  6mm paksuudella ja 75mm kaikkiin suuntiin liitoksesta.